logo

За нас

Нашата главна цел е да обезбедиме ефикасни и флексибилни решенија кои ќе помогнат во мониторингот на корпоративните возила и контролата на нивните возачи со цел брзо и радикално намалување на корпоративните трошоци, зголемена продуктивност и подобрена ефикасност на работењето.

Следење на возниот парк во реално време

Следењето во реално време ви овозможува да ја подобрите услугата кон клиентите, скратувајки го времето поминато во контакт со возачите.

Намалување на трошоците на возниот парк (флота)

Нашите решенија можат да ви помогнат да ги намалите трошоците до 30% со намалување на пребрзо возење,работа на возилата во место и со подобрување на рутите.

Параметри за контрола на возилото

Пратење на податоците добиени од CAN/FMS (брзина, вртежи на моторот, состојбата на акумулаторот и сл.).

Комплетна подршка

24/7 корисничка поддршка која е тука да ви помогне – на телефон, преку е-пошта или преку нашата база за корисници.

Dashboards (панели за споредба) и извештаи

Сè што треба да знаете за вашата флота, секаде

Видете го уделот од ефикасноста на вашата флота кон вашиот бизнис со генерирање на едноставни dashboard (споредби) и извештаи.

 

Најефикасно намалување на трошоците

Нашите извештаи ќе ви покажат каде се прават непотребните трошоци. Најчесто парите се трошат на прекувремена употреба на возилата, прекувремени часови на возачите, трошоци за гориво и сл.

Имајте ја контролата на вашата флота на дофат на рака

Со апликацијата за управување со флота за мобилен телефон (iOS или Android), имате пристап кон активностите на вашата флота секогаш и секаде.

Пристапете кон dashboard (панелите), мапите (во реално време), извештаите, нотификациите и многу повеќе

Пратете ја локацијата, брзината, рутите и настаните

Поставете Геозона на мапа

Модул за сервис - контрола на поправките на возилата, важност на регистрација, осигурување и сл.

Планирање на рути

Најдоброто решение за планирање на рутите и синхронизација помеѓу возниот парк и човечките ресурси.

Ги намалува часовите поминати во планирање на рутите

Планирање на рутите по сценарио

Планирање на најдобрата рута која возачите ја следат во текот на денот

Ги намалува трошоците за дистрибуција, притоа намалувајки ги изминатите километри

Ја зголемува активноста на флотата без да се зголеми бројот на возила/возачи

Балансирање помеѓу териториите за достава и слично

Одржување на возен парк (флота)

Возниот парк ќе остане во движење и притоа нема да пропуштите: Сервис, Одржување или Осигурување (дата) на возилата.

Однапред закажани потсетници од кои добивате автоматски известувања за датата за сервис на вашите камиони

Управување со трошоците на возниот парк(флота)

Аларми и известувања по ваш избор

Целосни извештаи

Извештаи за активност. Видете што се случува на терен

Извештаи за гориво. Превземете ја контролата околу потрошувачката на гориво и зголемете ја ефикасноста на возилата

Извештаи за работни саати. Намалете ги трошоците околу прекувремените саати на возачите

Извештај за возач. Со едноставен извештај се контролира начинот на возење и притоа се редуцира неправилната употреба на возилата

Извештаи за возила. Со претходно поставени параметри добивате детални извештаи за контрола

Прилагодени извештаи. Добивајте податоци од извештаите според вашите потреби

Отворен систем

Лесна интеграција, користење, вадење на податоци и управување на корисникот.

Можност за интеграција со ERP, CRM и други надворешни системи

Пренос на податоците во повеќе формати (XLSX, CSV, XML, и сл.)

Можност за управување од повеќе корисници

Управување со трошоци

Пратење и управување со трошоците за гориво на пат

Предвидете ги трошоците за патарини, вињетки и сл за следните рути

Управувајте со цената за поправка и за резервни делови

Побарајте демо

Искусете ги придобивките од нашите решенија од прва рака.

 

Добијте бесплатна проба и видете како можеме да ви помогнеме да ја оптимизирате вашата флота.

 

Само пополнете го формуларот – и ние ќе стапиме во контакт со вас за да ги договориме деталите.
  Контактирајте нè

  ул. Васил Ѓоргов 23а 2/2 1000, Скопје, Македонија
  Канцеларија: +389 2 31 01 206
  Продажба: +389 785 34 834
  Е-пошта:
  info@gps-systems.mk